Juridisch en financieel vertaalbureau

LegalPlus Translations is specialist in juridische en financiële vertalingen. Het vertalen van juridische documenten vereist inhoudelijke vakkennis, nauwkeurigheid en oog voor detail. Daarom werkt LegalPlus Translations uitsluitend met gespecialiseerde juridische vertalers, die allen expertise hebben op specifieke juridische vakgebieden. Vanwege de samenwerking met vertalers in Europees verband, zijn wij in staat uw juridische en financiële documenten vanuit en naar alle talen uit te voeren.

Onze Nederlandse juridische vertalers zijn bovendien als beëdigd vertaler ingeschreven bij diverse rechtbanken in Nederland. Deze vertalers hebben veelal een talenstudie gecombineerd met een rechtenstudie of zij hebben de postuniversitaire opleiding Juridisch Vertalen van het SIGV (Stichting Instituut van Gerechtstolken en Vertalers) gevolgd. Onze vertalers staan tevens ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tolken en Vertalers en werken op zelfgekozen locaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Mexico, Suriname en Hong Kong. Aan overhead zijn we niet veel meer kwijt dan de kosten voor onze project managers, ook zij werken op flexibele werkplekken in Amsterdam en Bussum.

Zeer snelle service

Wij zijn gewend aan het feit dat er in het juridisch werkveld vaak snel gehandeld dient te worden. Deadlines zijn scherp en kunnen last-minute veranderd worden, teksten kunnen worden gewijzigd en inhoudelijke aanpassingen kunnen worden gedaan. Hier kunnen wij snel op inspelen, zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt.

24/7 dienstverlening en bereikbaarheid

LegalPlus Translations is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Onze project managers staan altijd voor u klaar om een nieuw project op te starten, of om te assisteren bij lopende zaken.

Over LegalPlus:

LegalPlus Translations levert al sinds 2006 vanuit Amsterdam professionele juridische en financiële vertaaldiensten aan advocatenkantoren, notarissen, corporates en gemeenten in de Benelux, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje en Duitsland.

Hoewel de opmars van vertaalsoftware in de vertaalwereld onmiskenbaar is, blijft LegalPlus Translations juist “klassiek vertaalwerk” leveren. Er is niets mis met slimme vertaalsoftware maar de klanten waarderen het vakmanschap en de persoonlijke aanpak.

Op 1 maart 2018 werd Ray Vertaalservices onderdeel van LegalPlus Translations. Met deze overname blijven de klanten (bij een groeiende vraag) verzekerd van high-end vertaalwerk, persoonlijke benadering en flexibiliteit, ook buiten kantoortijden.

Wij werken o.a. samen met:

© Legalplus Translations. All rights reserved. Webdesign by Splez